Logo onthullen

Een logo onthulling van uw bedrijf is een speciaal moment wat natuurlijk op bijzondere wijze onthult dient te worden. Hier zijn diverse mogelijkheden voor te verzinnen. Presentator Bart helpt uw wensen graag om te zetten naar realiteit. Onderstaand dan ook ideeën voor logo te onthullen.

Verrassende onthulling met vuur

Een onthulling met groot “WoW” effect; dát is de logo onthulling met vuur. Een speciaal flashbord zal voor het logo geplaatst worden. Deze kan door u als eigenaar in brand gestoken worden waarna het vuurwerk begint. Het gehele bord zal op spetterende wijze verbranden waarna het nieuwe logo onthult zal worden. Een effect met vuur waarover nog lang gepraat zal worden.

Ideeën voor logo onthullen

Naast het spectaculaire flashbord zijn er diverse andere spetterende mogelijkheden. Wat te denken van een ballonnenwand of vallend doek? Goochelaar en presentator Bart Verhees heeft ruime ervaring met onthullingen, dit van een logo- tot persoon onthullingen. De mogelijkheden zijn zeer divers en altijd passend en persoonlijk te maken bij uw wensen!

Een prachtig sfeerimpressie via het volgende filmpje om u een idee te geven van deze spetterende onthulling.

Goochelaar op kinderfeest

Een professionele goochelaar op kinderfeest huren? Kindergoochelaar Bart is dé goochelaar om het feest van je zoon of dochter naar magische sferen te brengen. Hij verzorgt met succes jaarlijks vele optredens in heel Nederland en België.

 

Goochelaar op kinderfeest, beleef de magie!

Vanuit zijn magische koffer op wielen verschijnen en verdwijnen de leukste en grappigste goocheltrucs. Vliegensvlugge konijntjes, bijzondere goochelstokken en spannende goocheltrucs. Lukt het de kinderen om samen met Bart een verrassing te goochelen voor de jarige job? Of raakt door de magie echt alles betoverd? Met deze goochelaar op je kinderfeestje weet je het nooit, de onmogelijke dingen worden namelijk mogelijk!

Een interactief programma waarbij kinderen zelf zullen ervaren te kunnen goochelen.

 

Goochelen voor kinderen en meer…

Naast diverse verbluffende en bovenal grappige goocheltrucs is Bart ook zeer handig met ballonnen. Hij is naast goochelaar een professionele ballonartiest! In een handomdraai maakt hij uiteenlopende balloncreaties. Alle kinderen op het kinderfeest worden dan ook goed verrast met een kleurrijk ballonfiguur. Wat te denken van een vliegtuig, grote feestkroon, dieren of misschien wel jezelf van ballonnen…?

Ervaar en beleef  de magie en ga een goochelaar op je kinderfeestje huren. Honderden kinderen per jaar entertaint goochelaar Bart met veel passie en plezier. Of het nu gaat om 5 of 750 kinderen, Bart haalt alles uit de kast om er één groot feest van te maken.

Kindershow Dé Toverboom

Bart logeert vaak bij Opa en Oma. Dit is altijd een dolle boel, want hij mag zoveel snoepen als hij wil en hij mag in het hele huis spelen, behalve op de zolder, deze is voor hen verboden terrein! Dat maakt Bart erg nieuwsgierig, want wat is er te vinden op zolder en waarom zouden ze hier niet mogen komen? Een kindershow met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor.

 

Een goochelshow boordevol ‘special effects’, spelelementen met leuke prijzen en echte tovenarij! Kindergoochelaar Bart laat iedereen verrassen…

Springkussen multiplay Safari

Op jeep safari in dit springkussen? Het kan met het springkussen Safari!

SPRINGKUSSEN SAFARI, LEKKER DIERVRIENDELIJK

Op safari gaan in je eigen tuin? Het is mogelijk met dit prachtige springkussen Safari. Kruip onder de jeep door en beleef een complete safari. Spring tussen de tropische vogels door of klim de helling op om de glijbaan te trotseren!

MULTIPLAY SAFARI SPRINGKUSSEN

Dit safari springkussen is een Multiplay springkussen. Dat wil zeggen: een compact springkussen met echt alles erop en eraan. Een glijbaan, boksballen, speelpionnen en zelfs een klimwandje! Kortom; uren speelplezier tijdens deze safari.

Goedkoop springkussen

Een goedkoop springkussen huren? Bij goochelaar Bart huur je een springkussen al vanaf €50,- 

GOEDKOOP SPRINGKUSSEN HUREN

Compact van formaat maar een groot succes op elk feest! Met deze goedkope springkussens van goochelaar Bart vermaken de kinderen uren!

SPRINGKUSSEN ZELF OPHALEN

Het goedkope springkussen is een klein rolletje wat bijna in elke auto past. Ook de op- en afbouw is zeer eenvoudig te doen. Bekijk anders eens het filmpje en laat je verbazen hoe snel het springkussen geplaatst is.

Kindergoochelaar Bart

Een jonge en energierijke goochelaar voor kinderen, dat is kindergoochelaar Bart. Met zijn ruime ervaring weet Bart de kinderen al snel tot zich te winnen. Grappen en grollen met grote vleugjes magie zullen voorbij vliegen. Bart weet snel in te spelen door zijn grote improvisatie en professionaliteit.

 

Veel interactie bij kindergoochelaar Bart

Stil zitten is er bij de kindershow van Bart niet bij want iedereen zal actief worden betrokken bij de show. Dansen, zingen, springen en veel magic is de rode draad, alles zal voorbij komen onder het motto “mee doen is leuker dan kijken”. Kortom iedereen zal op zijn of haar manier een steentje bijdragen aan een afwisselende kindershow!

Nog speciale wensen, laat deze dan gerust weten…

kindergoochelaar met kindershow

Bubble voetbal

Ik hou van Holland

Goochelshow Clown Dico

Multiplay clown

De Multiplay Clown; een van de toppers van goochelaar Bart! Een springkussen waarop echt alles zit; van glijbaan tot kruiptunnel en van boksballen tot klimhelling. Alles is aanwezig voor uren speelplezier!

MULTIPLAY CLOWN SPRINGKUSSEN

Een vrolijke springkussen, dat is het springkussen Multiplay Clown! De kids kruipen onder de clown door waarna ze in een compleet speeleiland terecht komen. Kleurrijke animaties, boksballen, een kruiptunnel of klim de helling op en glijd via de glijbaan naar beneden!