Een logo onthulling van uw bedrijf is een speciaal moment wat natuurlijk op bijzondere wijze onthult dient te worden. Hier zijn diverse mogelijkheden voor te verzinnen. Presentator Bart helpt uw wensen graag om te zetten naar realiteit. Onderstaand dan ook ideeën voor logo te onthullen.

Verrassende onthulling met vuur

Een onthulling met groot “WoW” effect; dát is de logo onthulling met vuur. Een speciaal flashbord zal voor het logo geplaatst worden. Deze kan door u als eigenaar in brand gestoken worden waarna het vuurwerk begint. Het gehele bord zal op spetterende wijze verbranden waarna het nieuwe logo onthult zal worden. Een effect met vuur waarover nog lang gepraat zal worden.

Ideeën voor logo onthullen

Naast het spectaculaire flashbord zijn er diverse andere spetterende mogelijkheden. Wat te denken van een ballonnenwand of vallend doek? Goochelaar en presentator Bart Verhees heeft ruime ervaring met onthullingen, dit van een logo- tot persoon onthullingen. De mogelijkheden zijn zeer divers en altijd passend en persoonlijk te maken bij uw wensen!

Een prachtig sfeerimpressie via het volgende filmpje om u een idee te geven van deze spetterende onthulling.

Bekijk ook eens