Een feest in het verschiet waarbij u wilt een springkussen huren, dan bent u bij Bart aan het juiste adres! Bart heeft diverse prachtige springkussens in de verhuur om er een springend feest van te maken. Of het nu gaat om een verjaardag, evenement, communie of braderie, het plaatsen van een springkussen is altijd een succes. Kinderen kunnen zich er uren op vermaken en u als ouder heeft even lekker de tijd voor uzelf.

Tip: Huur een springkussen met Bart de ballonartiest

Springkussens in diverse soorten en maten

Onderstaande zult u zien dat er diverse springkussens te huren zijn. Een springkussen met een glijbaan, bepaalt thema en met diverse soorten afmetingen. Voor elke gelegenheid is er wel een springkussen dat bij uw activiteit past. Indien gewenst adviseren wij u graag zodat het springkussen ook goed bij uw wensen en activiteit past.

Direct en online een springkussen huren

Heeft u het springkussen gevonden welke past bij uw gelegenheid? Geef dan gerust een belletje naar 0493-313087 of klik op “direct boeken”. In alle gevallen staan we met veel plezier voor u klaar.

Springkussens huren kan ook direct bij Partyhome Verhuur en Entertainment.

springkussen huren

Onze Springkussens

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »