Een creatieve, jonge en veelzijdige ondernemer, dat is Bart Verhees. Van het verzorgen van een kindershow, acts op maat, een springkussen huren tot compleet verzorgt feest met zijn partyverhuur. Bart heeft werkelijk alles in huis om van uw feest een knallend succes te maken. Hij heeft van zijn grootste hobby zijn werk mogen maken!

 

Van hobby naar full time job

In zijn kinderjaren werd de start gemaakt met een grote goocheldoos welke hij kreeg van de Sint. Na enkele optredens voor familie en vrienden is in 2009 zijn alter ego Clown Dico geboren waarna alles in sneltreinvaart gegaan is. Daarom heeft Bart in 2010 zijn bedrijf gestart onder de naam Partyhome Verhuur & Entertainment. Hiermee verzorgt hij compleet verzorgde kindershows op het breedste woord. Daarnaast ontzorgt Bart u graag bij het regelen van een bedrijfsfeest, bruiloft of evenement.

 

Bart zit niet stil en is steeds in de weer om jong en oud te doen verbazen met zijn acts. Zo is in 2016 zijn nieuw alter ego Pio Piloot geboren en hoopt hij met nog meer shows de Nederlandse theaters te mogen bezoeken…

 

Uw wens is Bart zijn uitdaging

Modern, vernieuwend en bovenal gericht. Wat uw wensen ook zijn Bart laat uw wensen uitkomen onder zijn motto “Uw wens is onze uitdaging”!

 

Bijzondere weetjes, optredens

*2014: Landelijke première De Club van Sinterklaas en het pratende paard
*2013: speelde Bart als Clown Dico in een landelijke sinterklaasserie voor  KIKA
*2013show op maat voor Haribo Nederland i.v.m. het 60 jarige bestaan
*2013: medewerking aan bioscoopfilm Sinterklaas en de Pepernotenchaos
*2012: Sinterklaasshow in de top 5 van beste Sinterklaasevenementen van Nederland
*2012: show op maat voor Rozenfestival Lottum 55.000 bezoekers
*2011: Landelijke première Sinterklaas en het Raadsel van 5 December
*2010: show op maat voor Rozenfestival Lottum 

 

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Bart Verhees u te bieden heeft.