Hoe weet je als groep 8-er welke school er het beste bij je past? Dat was de grote hamvraag waar de vier deelscholen van het IVO DEURNE mee zaten. Ze ontwikkelde een speciale game per deelschool; Hub van Doornecollege, Alfrinkcollege, Spongcollege en het Peellandcollege. Tijdens deze game kwamen leerlingen alles te weten over de desbetreffende school waarbij ook nog eens prijzen te verdienen waren. En laten ze mij nu uitgenodigd hebben om er een feestelijke prijsuitreiking van te maken.

Presentator en feestjes vieren!

Ja je leest het goed, we hebben weer feestjes mogen verzorgen. Afgelopen zaterdag 6 maart 2021 hebben we 4 toekomstige leerlingen mogen verrassen. Nietsvermoedend kwamen we voorrijden met onze discobus, rolde de rode loper uit en gingen richting de voordeur. De gehele actie hebben we in beeld gebracht waarbij ik de toekomstige leerlingen mocht verrassen. Tegelijkertijd probeerde ik erachter te komen waarom ze juist voor die school gekozen hebben. Een combinatie tussen een verrassing en stukje educatie. Want wellicht helpt het toekomstige leerlingen ook wel om de juiste keuze te maken. Dit alles hebben we in beeld gebracht binnen een pakkend filmpje van ongeveer 2,5 minuut per locatie. Bekijk gerust het onderstaande filmpje waarbij Maud verrast werd

Via deze weg wil ik graag het IVO DEURNE nogmaals bedanken voor het vertrouwen en bijzonder leuke opdracht. Prachtig hoe ook zij kijken naar nieuwe mogelijkheden binnen alle coronamaatregelen. Samen hebben we er een prachtig resultaat van weten te maken.

Benieuwd naar de feestelijke mogelijkheden?

Heb je ook een uitreiking of wil je een enthousiaste presentator boeken? Regelmatig verzorg ik interactieve filmpjes of sta ik als presentator klanten te enthousiasmeren. Neem vrijblijvend contact met me op en laat je verrassen door de mogelijkheden. Jij de wens, ik de uitdaging!

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties ยป