Wat was 2021 een bijzonder jaar. In mijn beleving was het woord “corona” toch wel echt het meeste aanwezig. Het jaar begon met een lockdown en eindigde wederom met een lockdown. Ook ik als professioneel artiest heb er veel last van gehad. Vele evenementen en activiteiten die verplaatst werden of zelf compleet geannuleerd. Zelfs optredens die helaas alweer 2 keer zijn omgezet naar het volgende jaar. Wat een zware domper voor iedereen.

Toch zijn er diverse leuke opdrachten wel door gegaan. Sommige met grote aanpassingen, maar toch wist ik samen met de klant te zorgen voor een magische invulling. Ik heb voor je dan ook een top 3 samengesteld met de meest geboekte acts van 2021, dit in willekeurige volgorde.

1. Goochelaar op kinderfeestje

Kinderfeestjes, die heb ik veel mogen verzorgen in 2021. Letterlijk reisde ik door heel Nederland om kinderen te verrassen met magische goocheltrucs. Normaal kun je mij als goochelaar op kinderfeestje huren binnen een straal 50 km. vanaf Deurne. Maar ik ben daarmee het afgelopen jaar lekker door heel Nederland mee gereisd. Ik reisde naar Brabant, Utrecht, Limburg, Gelderland tot Noord en Zuid-Holland om te zorgen voor een sfeervol kinderfeestje. Want zeg nu zelf, er was al zo weinig mogelijk voor kinderen. Hoe gaaf is het dan om ze toch een lach op hun gezicht te toveren?

2. Kindershow “De Toverboom”

Gelukkig ook aanwezig in de top 3 is mijn nieuwe kindershow “De Toverboom”. Een unieke kindershow waarbij zich alles afspeelt op zolder van mijn opa en oma. Een interactieve show waarbij magie, decor, licht en geluid samengevoegd zijn tot een waar minitheater. Beelden zeggen meer dan duizend woorden, bekijk dan ook gerust de onderstaande trailer:

Leuk om te weten is dat ik diverse shows heb mogen spelen bij Roompot Vakantieparken. Dank voor die leuke uitdagingen, dat we dit jaar samen maar weer vele gezinnen een fijne vakantie mogen bezorgen.

3. Ballonartiest

Net als andere jaren ook weer groot in de top 3 aanwezig dé ballonartiest. Je kent het wel, iemand die van ballonnen de meest kleurrijke ballonfiguren maakt. Voor de personen die mij kennen zijn dat géén standaard hondjes en zwaarden. Nee, wanneer je mij als ballonartiest inhuurt mag je uitgebreide ballonfiguren verwachten die de kinderen zelf mogen vragen. Van een aap in een palmboom, vliegtuig, unicorn of zichzelf van ballonnen. Kinderen mogen altijd vragen wat ze willen, ik zal het voor ze maken.

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »