Een professionele goochelaar op kinderfeest huren? Kindergoochelaar Bart is dé goochelaar om het feest van je zoon of dochter naar magische sferen te brengen. Hij verzorgt met succes jaarlijks vele optredens in heel Nederland en België.

 

Goochelaar op kinderfeest, beleef de magie!

Vanuit zijn magische koffer op wielen verschijnen en verdwijnen de leukste en grappigste goocheltrucs. Vliegensvlugge konijntjes, bijzondere goochelstokken en spannende goocheltrucs. Lukt het de kinderen om samen met Bart een verrassing te goochelen voor de jarige job? Of raakt door de magie echt alles betoverd? Met deze goochelaar op je kinderfeestje weet je het nooit, de onmogelijke dingen worden namelijk mogelijk!

Een interactief programma waarbij kinderen zelf zullen ervaren te kunnen goochelen.

 

Goochelen voor kinderen en meer…

Naast diverse verbluffende en bovenal grappige goocheltrucs is Bart ook zeer handig met ballonnen. Hij is naast goochelaar een professionele ballonartiest! In een handomdraai maakt hij uiteenlopende balloncreaties. Alle kinderen op het kinderfeest worden dan ook goed verrast met een kleurrijk ballonfiguur. Wat te denken van een vliegtuig, grote feestkroon, dieren of misschien wel jezelf van ballonnen…?

Ervaar en beleef  de magie en ga een goochelaar op je kinderfeestje huren. Honderden kinderen per jaar entertaint goochelaar Bart met veel passie en plezier. Of het nu gaat om 5 of 750 kinderen, Bart haalt alles uit de kast om er één groot feest van te maken.

Specificaties

60 minuten
€ 160,00
Elk volgend uur
€ 50,00

Bekijk ook eens