Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

Bestuur Personeelsvereniging - Wijnen Bouwgroep BV

Voor de tweede maal mochten wij genieten van een schitterende, grandioze, mooie, spetterende Sinterklaasshow. Niet alleen de uitstraling van de goed geklede Zwarte Pieten en Sinterklaas is super, maar ook het verhaal, de show en het mogen meedoen van de kinderen met tips, muziek en dans zorgden ervoor dat deze sinterklaasmiddag een onvergetelijke middag werd.

AON - Eindhoven

Na het succes van vorig jaar heeft Bart dit jaar weer het Sinterklaasentertainment bij ons op het werk verzorgd. Super leuke en interactieve show waarvan alle kinderen maar ook de ouders hebben genoten. Bedankt hiervoor!

Fontys hogeschool - Eindhoven

Leuke en ontspannen manier, en van inrichten onze onderwijsvloer tot een speelplaats voor de kinderen.

Basisschool De Haafakkers - Heteren

Donderdag 28 januari werd juf Thelma (groep 1-2 van basisschool "de Haafakkers" in Heteren) 50 jaar. We wilden deze super enthousiaste juf graag in het zonnetje zetten en hebben een feestdag voor haar georganiseerd. Dico heeft dik een uur lang gezorgd voor een grandioze show. Het was geweldig om te zien hoe betrokken de kinderen waren. spreken boekdelen, wat een stralende snoetjes. De kinderen waren van het begin tot het einde zeer betrokken en enthousiast. Dico zorgde voor voldoende afwisseling, de kinderen konden regelmatig in beweging komen.