Beroepsclowns over horrorclowns: “We willen als vrolijk en humoristisch gezien worden”

De komst van de zogenaamde ‘horrorclown’ in Almere, die kinderen op straat de stuipen op het lijf jaagt, zorgt niet alleen voor paniek onder de buurtbewoners. Ook de professionele clowns in Nederland staan stil bij deze bedreigende vertoning. “Een clown is bedoeld om een lach op je gezicht te toveren, niet om geassocieerd te worden met angst en nare gevoelens”, vindt Bart Verhees, in de clownbusiness bekend als Clown Dico.

 

De hype van enge clowns die al maanden Amerika terroriseert lijkt nu ook overgewaaid te zijn naar ons landje. De killerclowns rennen achter de kinderen aan met een mes in handen en proberen zo iedereen bang te maken. “Mensen worden op ideëen gebracht,” zegt Bart, Clown Dico. “‘Hé, dat klinkt spannend, ga ik ook eens proberen!’ gaat er dan door hun hoofd. Eén clown over de dam…” ©nieuws.nl

Lees het hele persbericht via: http://nieuws.nl/algemeen/20161011/beroepsclowns-horrorclowns-we-willen-als-vrolijk-en-humoristisch-gezien-worden

horrorclown

foto: wikimedia

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »