Het is bijna weer zover, het mooiste kinderfeest van het jaar. Kinderen zijn al druk in de weer met tekeningen maken en verlanglijstjes knutselen. Binnenkort zet namelijk Sinterklaas weer voet aan wal met al zijn vrolijke pieten. Hij komt bij opa en oma, op school, op het werk van ouders en ga zo nog maar even door. Overal waar Sinterklaas verschijnt is het groot feest. Maar het moment van je eerste kop koffie en binnenkomst van de Sint is vaak lang wachten. Daarom boeken veel bedrijven, scholen en verenigingen vaak een kindergoochelaar. Even lekker genieten om de komst van Sinterklaas voor te bereiden. Ook de grote spanning bij kinderen is hierdoor vaak minder aanwezig. Door een interactief voorprogramma is stil zitten er namelijk niet bij.

 

Waarom is een goochelaar een leuk tip?

Zoals je zelf vaak merkt, zijn kinderen veelal gespannen voordat Sinterklaas aanwezig is. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar het kan ook anders. Terwijl jij als ouder lekker geniet van een kop koffie en pepernoten kunnen de kinderen goed entertainment wel gebruiken. Het helpt om de spanning naar de komst van Sinterklaas iets af te nemen. Een goochelshow is hierbij een prachtig voorbeeld. Gedurende de goochelshow zal de komst van Sinterklaas voorbereid gaan worden. Met magische goocheltrucs, grappen en grollen zal stap voor stapje de komst dichterbij komen. Dit gaat natuurlijk gepaard met veel interactie voor iedereen. Kinderen zullen zelf ervaren te kunnen goochelen! En met als klapper zal Sinterklaas in de deuropening staan te wachten….

Goochelaar met Sinterklaas

 

Boek tijdig het voorprogramma, er is veel vraag!

Het klinkt raar bij veel mensen, maar de meeste voorprogramma’s worden geboekt direct na de zomervakantie. Vaste klanten boeken direct na afloop van het Sinterklaasfeest. Waarom zo vroeg hoor ik je denken? De vraag naar een goochelaar op een Sinterklaasfeest is groot. Ik kan maximaal z’n 2 tot 3 shows per dag verzorgen in de weekenden. Mocht je dus nog niets geregeld hebben, wacht dan niet te lang om teleurstellingen te voorkomen. Jaarlijks moet ik veel mensen “nee” verkopen omdat de agenda al vol zit.

Mocht ik iets kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag. Met mijn ruime ervaring weet ik precies in te spelen op de spanningsboog van de kinderen. Ook Sinterklaas huren is mogelijk. Mijn cadeau van Sinterklaas was een goocheldoos, nu goochel ik voor Sinterklaas. Samen met hem bezoek ik jaarlijks vele Sinterklaasfeesten. Bel me gerust voor meer informatie!

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Bart Verhees u te bieden heeft.