Carnaval, misschien wel het kleurrijkste feest van het jaar! In Brabant en Limburg hét feest der feesten waarbij mensen zich verkleden, lange polonaises lopen en prinsen en prinsessen onthult worden.

Goochelaar tijdens kindercarnaval

Als rasechte Brabander weet goochelaar Bart als geen ander wat carnaval betekent. Vanuit hier heeft hij dan ook leuke Kindershows gemaakt voor kinderen. Shows waarbij interactie de grote rode draad tot succes is en waarbij kinderen in de hoofdrol staan. Speciale wensen? Kindergoochelaar Bart denkt graag mee aan een succesvolle kindermiddag tijdens carnaval.

Prinsonthulling met magic

Hét moment is daar: de nieuwe prins of prinses mag onthult worden. Een heel jaar vol voorbereidingen, zwijgen en bovenal een originele onthulling van de prins(es) verzinnen. Goochelaar Bart kan de onthulling volledig verzorgen met spetterende effecten. Een grote kist zal op het podium verschijnen waarna de prins of prinses op spetterende wijze onthult zal worden. Ook de passende presentatie kan hij invullen als presentator, neem contact met Bart op.

prins onthulling

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »