U bent op zoek naar een goochelaar in Venlo? Een goochelaar die jong en oud zal vermaken met verbluffende goocheltrucs? Goochelaar Bart is een jonge, eigentijdse en bovenal meedenkende goochelaar. Uw wensen zet Bart graag om in realiteit!

Goochelaar voor kinderen met kindershow

kindergoochelaar Bart is de goochelaar voor kinderen! Met ca. 100 optredens per jaar laat hij in Nederland en België jong en oud genieten van zijn kunsten. Een van zijn specialiteiten is de kindershow. Kinderen op het puntje van hun stoel laten zitten en meenemen in de wereld van magic. Kindergoochelaar Bart draait er zijn hand zeker niet voor om. Kinderen staan altijd in de grote hoofdrol.

Goochelaar op kinderfeest Venlo

Naast zijn magische kunsten heeft goochelaar Bart nog veel meer te bieden! Regelmatig presenteert hij als presentator uiteenlopende evenementen en acties aan elkaar op een vlotte manier. Daarnaast kunt u bij Bart ook een springkussen huren en is hij te boeken als ballonartiest.

Vele mogelijkheden maken uw evenement succesvol met de mogelijkheden die Bart u te bieden heeft!

Goochelaar huren Venlo

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Bart Verhees u te bieden heeft.