Wat is nou een goede kindergoochelaar en waar kan ik deze huren? Om al deze vragen te beantwoorden is www.kindergoochelaars.nl opgezet. Kindergoochelaars.nl is de verzamelplaats met allemaal professionele kinder goochelaars van Nederland. En het leukste is, er is bijna altijd een goochelaar bij jou in de regio.

 

Altijd een kindergoochelaar in de regio!

Er is niets zo verveld dan torenhoge reiskosten te moeten betalen. Op de verzamelplaats van kindergoochelaars kun je gemakkelijk zien welke goochelaar er bij jouw in de regio actief is. Je kunt direct zijn profiel bekijken, informatie aanvragen en daarna eventueel overgaan tot boeken. Er is altijd persoonlijk contact zodat je samen met de gewenste goochelaar alles kunt afstemmen om het feestje tot een succes te brengen. Dus of je nou in Limburg, Friesland of Noord Holland woont, er is altijd een kindergoochelaar bij jouw om de hoek.

kindergoochelaars

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »