Het is alweer even geleden maar het lijkt nog gister. In 2018 had ik de eer om tijdens 12 voorstellingen ruim 1200 dames te verrassen tijdens de “Pathe Ladies Night”. Een hele leuke avond vol met verrassingen voor de dames en hilarische momenten voor mij als presentator.

 

Wat is de Pathé Ladies Night

Tijdens deze speciale avond zijn alleen dames toegestaan. Ze worden bij Pathé helemaal in het zonnetje gezet, ontvangen met een welkomstdrankje en kunnen voordat de film begint shoppen bij mooie kraampjes. Net voordat de film gaat beginnen kunnen ze ook nog eens kans maken op te gekke prijzen. Kortom tijdens de Pathé Ladies Night worden dames goed verrast.

presentator tijdens ladies night

Wat doet een presentator met zoveel dames?

Dat was ook mijn eerste gedachtegang toen deze leuke vraag kwam. “1200 dames met slechts een handjevol mannen, dat gaat bijzonder worden“. Na een paar telefoontjes was de wens van Pathé helemaal duidelijk. Dames extra verrassen net voordat de film “Fifty Shades Freed” begint. Hoe we dat gedaan hebben? Een potje oer-Hollandse bingo op een luchtige en bovenal zoetsappige manier waarbij grapjes met en knipoog zeker niet ontbraken.

Alle stoelen in de bioscoop zijn gekoppeld aan een nummer. Al deze nummers hebben we op pingpongballetjes geschreven en in een gigantische zak gedaan. Vanuit hier werden diverse “balletjes getrokken” en werden dames verrast met prijzen.

Het was een bijzondere dag waarbij ik ook zeker Mayworks nogmaals wil bedanken voor de leuke samenwerking!

ladies night

De mogelijkheden van presentator Bart

Ook een activiteit die wat extra reuring mag hebben? Een passende act, actie of gewoonweg een vlotte babbelaar? Als presentator en goochelaar verzorg ik regelmatig acties in winkelcentra en bij bedrijven. Voordat je contact met me op neemt is het belangrijk je wensen op papier te hebben. Op deze manier kan ik snel bekijken hoe we je wensen kunnen omzetten naar realiteit.

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »