Binnenkort een kinderfeest waarbij je een goochelaar wilt boeken? Maar wat kost nou een kindergoochelaar en wie moet ik nou huren. Moet ik gaan voor de goedkoopste goochelaar of voor de duurdere?

Een kindergoochelaar huren kan tussen de €160 en €750 euro. Dit is allemaal afhankelijk van diverse factoren zoals: de gelegenheid, aantal kinderen en de locatie. Bij grote groepen kinderen is een geluidsinstallatie nodig, bij een kinderfeestje is dat weer niet. Verderop lees je waarop dit verschil is gebaseerd. Wil je direct meer informatie over kosten? Bel me dan, ik heb je graag vrijblijvend.

Verschillende mogelijkheden bij een kindergoochelaar

Veel goochelaars hebben geen vaste prijs. Elke act is namelijk anders en brengt andere kosten met zich mee. Een kindergoochelaar voor een kinderfeestje zal vele malen goedkoper uitvallen dan een goochelaar met compleet verzorgde kindershow. Bij een kinderfeestje is in de meeste gevallen geen grote geluidsinstallatie en decor nodig, hierbij zijn vaak 7 tot 18 kinderen aanwezig. Bij een kindershow daarentegen zijn vaak veel meer kinderen aanwezig, hier is dan een geluidsinstallatie van groot belang. Je wilt immers dat alle kinderen en volwassene kunnen genieten van de kindershow.

 

Daarbij heb je ook weer verschillende goochelshows en mogelijkheden. Belangrijk is dan ook om altijd je wensen goed kenbaar te maken zodat er eventueel maatwerk geleverd kan worden.

wat kost een goochelaar

 

Hobby goochelaar of professionele goochelaar

Naast de verschillende acts zijn er ook diverse kindergoochelaars die je kunt boeken. Je hebt goochelaars die het voor hun hobby doen, zei vragen vaak een onkostenvergoeding. En je hebt een professionele goochelaar die dagelijks met zijn vak bezig is. Uiteindelijk zal deze professionele kindergoochelaar meer ervaring hebben en beter op de belevenis van kinderen kunnen inspelen. Al zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen.

 

Een professionele goochelaar kun je daarnaast ook altijd herkennen aan een kamer van koophandel en btw nummer. Een professionele goochelaar dient namelijk altijd belasting af te dragen, dit regelt hij altijd zelf en is verrekend in zijn gage. Wanneer je een hobby goochelaar gaat huren kan je na afloop van de kindershow zomaar een naheffing krijgen. Iets waar je vaak geen rekening mee houd en dus niet mee verrast wilt worden.

 

De goochelaar welke voor zijn hobby goochelt is te boeken vanaf circa € 160,- Professionele goochelaars zijn veelal te boeken vanaf € 325,- voor een grote kindershow. Dit is dan vaak met prachtig decor, licht en geluid om het plaatje zo magisch mogelijk te maken.

 

Kindergoochelaar Bart is professioneel

Wanneer je een professionele kindergoochelaar wilt huren ben je bij Bart Verhees altijd helemaal goed. Hij verzorgt jaarlijks vele kindershows en goochelshows door heel Nederland evenals in België en is 100% met zijn vak bezig. Je kunt hem regelmatig tegen komen op diverse recreatieparken zoals Roompot, Landal of EuroParks. Bart heeft nette prijzen en altijd een All-in prijs zonder achteraf gedoe. Bekijk snel Bart zijn mogelijkheden om een passende kindershow te boeken!

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Bart Verhees u te bieden heeft.