Een speciale dag wat goed gevierd moet worden? Allemaal lekkere hapjes en feestelijke decoratie maar wil je toch iets anders dan anders? Pak het dan eens magisch aan en verras iedereen met een speciaal optreden. Een goochelaar boeken kan namelijk voor uiteenlopende gelegenheden. 

 

Een goochelaar voor communiefeest

Staat het communiefeest van een van je kinderen voor de deur? Voor ouders vaak een dag vol geregel. Foto’s maken, tijdig in de kerk, catering, aankleden en veel meer zaken komen hierbij kijken. Maar heb je bijvoorbeeld ook gedacht aan passend entertainment voor het communiefeest? Een kindergoochelaar neemt je zorg uit handen. Een goochelshow waarbij kinderen zelf leren goochelen en ze de tijd even vergeten is erg succesvol. Ook voor ouders is dat vaak even een momentje van rust. Het is toch om te genieten als je de kinderen ziet lachen van plezier.  

Een ander veel geboekt entertainment is een springkussen huren. 

 

Een kinderfeestje met goocheltrucs

Je zoon of dochter binnenkort jarig? Dat moet natuurlijk gevierd worden met een feestelijk kinderfeestje. Je kunt dan kiezen voor een themafeest zoals piraten of prinsessen. Maar je kunt er ook goochel feestje van maken. De hele middag in het teken van goochelen met als verrassing een bezoek van een professionele goochelaar. Een goochelaar op kinderfeest zal lang blijven hangen. Wellicht leer je nog leuke goocheltrucs. 

Wat de speciale dag ook is. Bart heeft diverse mogelijkheden om te zorgen voor een passende invulling. Dit van goochelaar tot presentator en van springkussen tot compleet verzorgde spelshow. 

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »

Onze mogelijkheden

Binnenkort een kinderfeest, activiteit of een evenement waarbij u de kinderen met een brede glimlach naar huis wilt laten gaan? Bekijk dan snel de diverse mogelijkheden die Bart Verhees u te bieden heeft.