Is het je hobby of beroep?

Hoewel de meeste goochelaars goochelen als hobby, mag ik met trots zeggen dat ik een beroeps goochelaar ben. Hierbij presenteer ik veel in winkelcentra en verzorg ik vele feesten en partijen met mijn bedrijf Partyhome Verhuur en Entertainment. Kortom, ik ben altijd met feestjes bezig.

Van mijn hobby heb ik mijn werk mogen maken 🙂

Waar treedt je overal op?

In de meeste gevallen treedt ik op binnen Nederland. Maar het komt vrij regelmatig voor dat ik gezellig de grens oversteek richting België. Voor de rest ben ik vrij breed inzetbaar: Kinderfeestjes, recreatieparken, winkelcentra, bedrijven, op scholen etc. etc.

Hoe lang duurt een optreden?

Daar heb ik géén vaste tijden voor. Graag stem ik alles af naar aanleiding van jouw wensen. Een goochelshow duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Als ballonartiest of presentator is alles bespreekbaar.

Ik draai de vraag daarom dan ook graag om: “hoe lang wil je me boeken?”

Mag ik foto’s maken?

Natuurlijk mag je foto’s maken, zo blijf je herinnerd aan een leuk optreden. Sterk nog, stuur ze mij ook gerust toe via info@bartverhees.nl Dan kan ik deze toevoegen aan mijn archief!

Geboekt, wat moet ik nog regelen?

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, is eigenlijk alles geregeld. Eventuele belangrijke voorzieningen zoals een stroompunt en speelruimte staan vermeld in deze bevestiging.

Al zijn blauwe en groene M&M’s erg lekker met een goed gevulde koelkast in de kleedkamer. Nee hoor, dat is allemaal maar gekkigheid. Mij maak je blij met een glas water, cola of fanta tijdens het optreden. Voor de rest, vooral genieten! 🙂

Hoe kan er betaald worden?

Die keuze is geheel aan jou met 2 opties:

*voor aanvang per bank (voorkeur)
*contant vóór aanvang van het optreden

In alle gevallen ontvang je een officiële factuur voor je eigen boekhouding.

Is er promotiemateriaal beschikbaar?

Jazeker! Wanneer je mij boekt stuur ik je met plezier foto’s die gebruikt kunnen worden voor promotie.

Wat kost een goochelaar?

Dat is een behoorlijke open vraag en volledig afhankelijk van je wensen. Eerder schreef ik al de blog: wat kost een goochelaar? Maar alles hangt af van enkele factoren: welk tijdstip wil je een goochelaar huren en voor welke tijdsduur. Dit zijn belangrijke factoren om een prijs te bepalen. Kortom, vertel mij je wensen, dan kan ik je een passende prijs geven.

 

Wanneer moet ik boeken?

Dat is en blijft een lastige vraag, ik heb daar géén antwoord op. Sommige opdrachten staan al een jaar in de agenda, een andere slechts 1 week. Staat de datum van je activiteit vast, boek dan ook direct. Op deze manier heb je meer zekerheid dat ik beschikbaar ben.