Hieronder vindt je de meest gestelde vragen over uiteenlopende onderwerpen. Staat je vraag er toch niet bij, neem dan gerust contact met me op!

Hoewel de meeste goochelaars goochelen als hobby, mag ik met trots zeggen dat ik een beroeps goochelaar ben. Hierbij presenteer ik veel in winkelcentra en verzorg ik vele feesten en partijen met mijn bedrijf Partyhome Verhuur en Entertainment. Kortom, ik ben altijd met feestjes bezig.

Van mijn hobby heb ik mijn werk mogen maken 🙂

Categorie: Goochelaar

In de meeste gevallen treedt ik op binnen Nederland. Maar het komt vrij regelmatig voor dat ik gezellig de grens oversteek richting België. Voor de rest ben ik vrij breed inzetbaar: Kinderfeestjes, recreatieparken, winkelcentra, bedrijven, op scholen etc. etc.

Categorie: Goochelaar

Daar heb ik géén vaste tijden voor. Graag stem ik alles af naar aanleiding van jouw wensen. Een goochelshow duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Als ballonartiest of presentator is alles bespreekbaar.

Ik draai de vraag daarom dan ook graag om: “hoe lang wil je me boeken?”

Categorie: Goochelaar

Natuurlijk mag je foto’s maken, zo blijf je herinnerd aan een leuk optreden. Sterk nog, stuur ze mij ook gerust toe via info@bartverhees.nl Dan kan ik deze toevoegen aan mijn archief!

Categorie: Goochelaar

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, is eigenlijk alles geregeld. Eventuele belangrijke voorzieningen zoals een stroompunt en speelruimte staan vermeld in deze bevestiging.

Al zijn blauwe en groene M&M’s erg lekker met een goed gevulde koelkast in de kleedkamer. Nee hoor, dat is allemaal maar gekkigheid. Mij maak je blij met een glas water, cola of fanta tijdens het optreden. Voor de rest, vooral genieten! 🙂

Categorie: Goochelaar

Die keuze is geheel aan jou met 2 opties:

*voor aanvang per bank (voorkeur)
*contant vóór aanvang van het optreden

In alle gevallen ontvang je een officiële factuur voor je eigen boekhouding.

Categorie: Goochelaar

Jazeker! Wanneer je mij boekt stuur ik je met plezier foto’s die gebruikt kunnen worden voor promotie.

Categorie: Goochelaar

Dat is een behoorlijke open vraag en volledig afhankelijk van je wensen. Eerder schreef ik al de blog: wat kost een goochelaar? Maar alles hangt af van enkele factoren: welk tijdstip wil je een goochelaar huren en voor welke tijdsduur. Dit zijn belangrijke factoren om een prijs te bepalen. Kortom, vertel mij je wensen, dan kan ik je een passende prijs geven.

 

Categorie: Goochelaar

Dat is en blijft een lastige vraag, ik heb daar géén antwoord op. Sommige opdrachten staan al een jaar in de agenda, een andere slechts 1 week. Staat de datum van je activiteit vast, boek dan ook direct. Op deze manier heb je meer zekerheid dat ik beschikbaar ben.

Categorie: Goochelaar