Zie ginds komt de stoomboot alweer aan. Maar wie zorgt er voor dat kinderen rustig aan dat moment kunnen wennen? Wie vermaakt de kinderen als Sinterklaas op het bedrijf, de vereniging of op school komt?

 

Goochelaar Bart boeken voor het Sinterklaasfeest

Zoals het bekende liedje kloppen de harten van kinderen vol verwachting op de komst van de Sint. Een spannende tijd want komt die goede Sint wel? Om die spanningsboog wat te doorbreken is een voorprogramma een perfecte invulling. Kinderen worden op deze manier rustig voorbereid op de komst van de Sint. Kindergoochelaar Bart heeft met zijn ruime ervaring diverse professionele voorprogramma’s voor Sinterklaas.

 

Goochelaar samen in combinatie met Sinterklaas

Wist je dat ik begonnen ben met goochelen door Sinterklaas? Het klinkt cliché maar mijn eerste goocheldoos was echt van de Sint. Vanuit hier ben ik verder gegroeid en heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken als professioneel kindergoochelaar. Dus nog steeds ben ik als goochelaar te boeken in combinatie met een professionele Sinterklaas. Een complete Sinterklaas show waarbij interactie de grote rode draad is. Want zeg nu zelf, meedoen is toch veel leuker dan kijken?

Mail of bel me voor de diverse voorstellingen of entertainment voor Sinterklaas en laat je verbazen door de magische mogelijkheden.

Let op: “Je bent nooit te vroeg, soms wel te laat”.

De Toverboom

Lidl

Ik vind dat je het geweldig hebt gedaan afgelopen woensdag en het voegde ook echt iets toe, al die blije kinderen. Zo leuk om te zien!

Midas winkels - Asten

Midas is erg tevreden. Afspraken maken gaat op een goede en makkelijke manier, staan open voor feedback en proberen al onze wensen te vervullen.

wow, moet je die recensies eens zien!
Bekijk alle referenties »